Skogtrollets hule

Karakter presentasjon

Hovedpersonen i Dragenes by. Morghian. Hun er en offiser av andre grad, svært ambisiøs og dyktig og en fryktløs dragerytter. Hun er sammen med Ayren som er offiser av tredje grad og en meget respektert mann som kanskje kan bli kommandant en eller annen gang. Morghian er av enkle kår, hun reiste til byen og vervet seg som 16 åring for å forhindre at hennes fordrukne far solgte henne som prostituert til en venn og hun har kjempet hardt for å nå den statusen hun nå har. Ayren er en meget godhjertet og tapper mann som kun vil Morghians beste men han er litt gammeldags og kan kanskje være litt overbeskyttende til tider.

Her er Morghian med en av sine store forbilder, alven Kheran Stålhånd. Han er en forhenværende leiemorder som tjente kongen og imperiet, fanatisk lojal og en forferdelig fiende. Alle studenter ved militær akademiet lærer om ham for han var og er et militært geni men er vanæret siden han tilsynelatende har gått amok og myrdet en hel landsby. Morghian er redd ham og beundrer ham samtidig og vil etterhvert oppdage at de deler en skremmende hemmelighet og en forbindelse som vil endre alt.

To karakterer som gjør lite av seg men som vil få avgjørende effekt mot slutten. Svale og Rran, tilsynelatende alver og to utrolig uskyldige og gode vesen som ikke forventer noe ondt fra noe eller noen. Abry har tatt dem under sin vinge og beskytter dem fanatisk siden de representerer den uskylden og godheten hun selv har mistet. Programmet jeg har brukt gir et feil bilde, de har blålig hud og helt hvitt hår og er svært vakre. Hva de egentlig er blir ikke avslørt før i siste boka.

Yrrbram og Abry. Yrrbram er en forhenværende snikmorder som hørte med i Kheran's gruppe. Han er tilsynelatende i slutten av førti årene, starten på femti årene men er egentlig mye over hundre. Årsaken er at han ble utsatt for en ganske guffen forbannelse og har blitt udødelig som følge av det. Han ønsker å gjøre seg nyttig igjen og er en gemenslig kar om enn litt dyster til tider. Abry er en danserinne, meget dyktig sådann men hun har katteøyne og beveger seg som et dyr og skjuler mange hemmeligheter. Hun er sensuell, utfordrende og lever livet dag for dag.

To viktige figurer i Dragenes by, utseendet her lyver en god del. Wougar er svært høy, 2.15 for å være nøyaktig og han har rødsvart hår og en god del tatoveringer. Han er en kriger og shaman fra en nesten utryddet stamme med alver og åndene har befalt at han skal tjene Morghian og dragenes by. R'enith er en prestinne for alvenes guder, hun har blitt vanæret og fratatt den respektinngytende tittelen på grunn av et ulovlig forhold til en av prestene og for å gjøre bot har hun sverget å tjene Morghian. Her har hun fletter, egentlig har hun flettene samlet bak og sidene av hodet er barbert samt at hun har en god del tattoveringer i ansiktet. Hun går stort sett kledd bare i lendeklede og en slags enkel topp og hun er fremdeles i stand til å bruke en prestinnes kraft, hun tror det bare ikke selv.

To karakterer fra Dragenes by som etterhvert får mye å si. Marteen er en magiker, han er langt fra bare enkel å forstå med mange og dystre hemmeligheter og han er ikke redd for å bruke skitne metoder så lenge hensikten oppnås. Han er stygt forbrent etter et ublidt møte med en demon og kan skremme fanden på flatmark om han vil. Marteen er en slik person en aldri vet hvor enn har. Yliahr er en shapeshifter, bildet lyver for hun her rød hud og røde øyne, ikke bare rødt hår og hun har klør i stedet for negler. Hun er en rød drage og ingenting kommer forbi henne om hun bestemmer seg for det. Hun og Marteen har et merkelig forhold, basert på gjensidig respekt og de stoler på hverandre siden få andre stoler på dem.

Nyeste kommentarer

11.10 | 12:03

Takk 😊👍

09.10 | 10:49

Dette bildet er tatt et stykke unna Snøhetta, noen km øst for turisthytta der ...

08.10 | 20:00

Hei hvor er dette bildet?

03.08 | 09:29

så fine fantasy bilder du er kjempeflink anne olga