Skogtrollets hule

Skogtrollet forlag

Skogtrollet forlag

Skogtrollet forlag er et forlag stiftet i april 2015 av meg, Anne Olga Vea. Det er i første rekke et forlag for mine egne bøker siden forlags navn og nummer kreves for å kunne egen publisere gjennom en del nettbutikker.

Jeg har i den senere tid lagt ut bøkene mine som ebøker via flere butikker på nettet, lenker til disse vil følge under her. Det er også mulig å kontakte meg angående bøker i papir format men dette tar litt tid om en vil bestille da jeg må bestille fra forfattersida mi på lulu og det tar en uke pluss før jeg får bøkene. Det som lønner seg for kunden er da å bestille rett fra lulu eller de andre sidene der bøkene mine ligger ute. Dette gjelder blant annet akademia forlag, studia forlag. bokklubben.no og amazon samt lulu. I ebokformat ligger de ute på amazon kindle, på ebok.no og også på bokhandlere som går inn under bokbasen.no Det siste gjelder foreløpig kun en novellesamling og Serien Sangen om den siste drage.

seriene jeg skriver heter : Snøtigerens klør: 14 bøker i alt hvorav noen er en roman delt i flere deler pga lengden.

Dragenes by: Totalt seks bøker, opprinnelig en som ble delt i seks siden de ellers ville blitt for lange.

Sangen om den siste drage: Her ble det sju bøker til sammen, de danner en sammenhengende fortelling og er tilgjengelig både som ebøker og som paperbacks

Tales of Mist and... Fire novelle samlinger på engelsk med noen noveller fra snøtigerens klør samt sci fi og fantasy noveller uten tilknytning til mine romaner.

Videre har jeg noen bøker skrevet direkte på engelsk. Dette er da The heart of the eternal som er en fantasy/romanse. Denne boka har fått meget gode tilbakemeldinger av de som har lest den.

Videre har jeg boka A dragonslayers tale; dette er mer klassisk swords and sorcery fantasy med drager og riddere og full pakke. Også meget populær.

Den siste boka jeg har skrevet er The dragon's blade. Dette er kun en bok foreløpig men jeg planlegger en serie her. Dette er klassisk fantasy med en litt mørk undertone.

Videre planlegger jeg nå i disse dager en serie med bøker fra en verden jeg har utarbeidet, dette blir litt forskjellige noveller og romaner. Første tittel blir Tales from Oish'thanra" og den er under utarbeiding.

Lenker:

Nyeste kommentarer

11.10 | 12:03

Takk 😊👍

09.10 | 10:49

Dette bildet er tatt et stykke unna Snøhetta, noen km øst for turisthytta der ...

08.10 | 20:00

Hei hvor er dette bildet?

03.08 | 09:29

så fine fantasy bilder du er kjempeflink anne olga