Skogtrollets hule

Presentasjon av karakterer.

Hovedpersonene i Snøtigerens klør; Akisha og Raigh. Programmet jeg har brukt her lyver en del, Raigh er en god del høyere enn Akisha, og hun har intenst blå øyne som er ganske unaturlige ut, men her får en i det minste en slags ide om hvordan jeg forestiller meg henne.

Sirkus sin kokke Jalisa, hun kan skape gourmet mat ut av grisemat og hennes kjøkken er gullende rent og hennes rike og domene. arme den sjel som går inn der med møkkete støvler. Hun er alles kjære strenge men kjærlige mor og stiller alltid opp og hennes mat kan fylle enhver mage, uansett hvor grådig den er. Thiliam er Ghuad og Shanrae's adopterte datter, hun er en shapeshifter som Ghuad og har foreløpig ikke hatt noen stor rolle i serien, hun har bare dukket opp i et par noveller men vil få en større rolle etterhvert. Hun er redd sine egne evner og sliter med en god del psykiske problemer.

Her er to ganske viktige karakterer i serien. Zoleba er Akisha's nemesis, sirkus stjerne, den vakre, den alle kommer for å se. Synd hun ikke er i stand til å se at hun kun er en vanlig dødelig og at hennes skjønnhet ikke automatisk eksluderer henne fra vanlige lover og regler. Jirhg er sirkus sprut spenna gærne alkymist, en pussig skrue glad i farger og med en hang til overdrivelser. Stygt forbrent etter et lite? uhell med noen litt uvennlige stoffer. Han har en tendens til å mekke sammen våpen selv Ikke Ghuad tørr røre og ja, han er veldig ekstravagant og liker pene menn og luksus.

Dette er Ghuad og hans make Shanrae. Ghuad er en shapeshifter som Elywen men av en litt annen type. Hans sanne form er en svart drage av episk størrelse, og han er kanskje på det godes side men han er ikke bare snill. Han er tross alt en drage og hans syn på moral er noe annerledes enn menneskers. Shanrae er en halvblodsalv som var holdt som slave og solgt som hore til høystbydende, hun ble reddet av Ghuad og hun er sterkere enn en skal tro, en vakker, verdig og uvanlig klok kvinne som greier å holde sin fyrige make på matta når temperamentet hans truer med å bryte ut i full fyr og flamme.

Rhylja og Arjhed. Rhylja er en Kher-el prestinne, en snikmorder som tjener jegerguden, gudinnens mannlige motstykke, også kjent som den hornkledde. Hun er vakker og tilsynelatende ufarlig men bare Akisha er mere dødelig enn henne i kamp og hun har evner få andre kan forestille seg. Natten er hennes domene og hun har kroppen dekket med tatoverte tigerstriper siden tigeren er hennes totem. Disse stripene synes nå bare når hun ønsker det. Arjhed var en ganske vanlig jeger helt til jegerguden besatte ham, nå er de to litt av et radarpar og virkelig en kraft å ta hensyn til.

Dern og Dheg. Disse to karene er noen av de viktigeste i sirkus, Dern eier den lokale puben der alle slår håret løs og uten hans gode mat og enda bedre vin ville livet bli veldig kjedelig. Dheg er sirkus stallmester og han elsker hester over alt på jord, det er ikke noe han ikke vet om en hests sjel og han har antagelig glemt mer om hester enn de fleste andre lærer i løpet av et langt liv. Dheg sover gjerne i stallen, og om noen slurver med stellet blir han forvandlet til en rasende berserk.

Ali og Erinius, to av gladiatortrenerne på sirkus. Ali spesielt får enorm påvirkning på Akisha og hun regner ham som en av sine beste venner. Erinius er sirkus egen kjempeflørt, ingenting er sikkert nær ham om det går i skjørter men samtidig kan han så avgjort bita fra seg selv om han er en pen gutt.

Elda og Arnulf. Elda er en kvinne med en merkelig fortid, hun er menneske men udødelig og hun er temmelig kynisk og har et sarkastisk syn på alt men er en god venn. Arnulf er en kjær venn av alle, den beste på å tømme ølbegeret og en kløpper på drikkesanger. En tjener av presteskapet i nord og forhenværende leiesoldat.

Rashag og Wilbwyn. Rashag er sirkus smed, han burde sett mere kraftig ut men programmet har bare en kroppstype. Han er en slik kar som går på samme hva som skjer. Wilbwyn har et gedigent flettet skjegg men er skallet, her er han iført kappe, kanskje for å skjule seg? Wilbwyn elsker øksa si og sverdet sitt og er en dyktig lærer, en av Akisha's favoritter. Han er loyal til døden og meget farlig i kamp, en herdet veteran.

Gerulv og Moira. Gerulv er en garvet gammel kriger, en våpenbror av Akisha's stefar og en god venn av dem alle. Moira er hans protege og senere kone, hun er mye yngre enn ham men de elsker hverandre dypt og får en sønn sammen. Moira har en unaturlig god evne til å skyte til pil og bue og hun er svært bestemt og litt av en dame.

Carmariel og Janrem. Hun er en svartalv fra en annen dimensjon som følget må hjelpe med å berge hennes hjemby fra en skrekkelig tyrann og Janrem er en forhenværende tyv som nå er udødelig og som faller pladask for henne.

Sirkus leder Whaly og stedets helbreder Naragh. Uten disse to ville stedet falle fra hverandre totalt med en gang.

Rheynek og Enez. Rheynek er en mannlig tjener av gudinnen, skapt for å jakte på de monstrene gudinnen ikke vil ha som en del av skaperverket. Han er dødelig, kald og svært dyktig i jobben men Enez har klart kunststykket å gi ham et hjerte også. Hun er ingen dame, hun vokste opp i et bordell og levde som tyv men han berget henne og nå er de uadskillelige. Enez er gutteaktig, skøyeraktig og litt av en håndfull men det vanvittige motet hennes har berget henne mer enn en gang.

Elywen og Våk. Elywen ser ut som en svært vakker alv men er egentlig en formskifter som kan forvandle seg til en drage når hun ønsker det. Våk er en svært mørk karakter, han har lenge vært en tjener av dødsgudene og var like ille som orkene han levde for å drepe. Nå tjener han gudinnen og er Elywens støtte og rettesnor i livet.

Her er Våk og Elywen med Shi'lehn, en nomadejente de redder og som forelsker seg i Våk. Han går motvillig på med å ta henne som sin kone nummer to.

Frostfugl og henne make Khir, her er det også litt problemer med kroppshøyde, Frostfugl er temmelig kortvokst og Khir er svært tettbygd for en alv men fargene deres passer i det minste slik noenlunde.

Gudinnen fra Snøtigerens klør. Her i hennes menneskelige form, vanligvis sees hun som en svart ulvinne. Bak henne er hun i sin ulve form og ved siden av henne ser vi hennes to hevnulver, de følger de som tjener henne og jakter på de som bryter hennes ord og fortærer sjelene deres.

Nyeste kommentarer

11.10 | 12:03

Takk 😊👍

09.10 | 10:49

Dette bildet er tatt et stykke unna Snøhetta, noen km øst for turisthytta der ...

08.10 | 20:00

Hei hvor er dette bildet?

03.08 | 09:29

så fine fantasy bilder du er kjempeflink anne olga