Skogtrollet forlag

Skogtrollet forlag

Skogtrollet forlag er et forlag stiftet i april 2015 av meg, Anne Olga Vea. Det er i første rekke et forlag for mine egne bøker siden forlags navn og nummer kreves for å kunne egen publisere gjennom en del nettbutikker.

Jeg har i den senere tid lagt ut bøkene mine som ebøker via flere butikker på nettet, lenker til disse vil følge under her. Det er også mulig å kontakte meg angående bøker i papir format men dette tar litt tid om en vil bestille da jeg må bestille fra forfattersida mi på lulu og det tar en uke pluss før jeg får bøkene. Det som lønner seg for kunden er da å bestille rett fra lulu eller de andre sidene der bøkene mine ligger ute. Dette gjelder blant annet akademia forlag, studia forlag. bokklubben.no og amazon samt lulu. I ebokformat ligger de ute på amazon kindle, på ebok.no og også på bokhandlere som går inn under bokbasen.no Det siste gjelder foreløpig kun en novellesamling og Serien Sangen om den siste drage.

seriene jeg skriver heter : Snøtigerens klør: 14 bøker i alt hvorav noen er en roman delt i flere deler pga lengden.

Dragenes by: seks bøker

Sangen om den siste drage: Tre bøker nå ute i denne serien som ebøker og som papirbøker, bøkene heter Dronning av aske og død,Konger av frost og flamme og Lysets søster mørkets bror. Denne serien vil antagelig bli på flere bøker etterhvert.

Tales of Mist and... Fire novelle samlinger på engelsk med noen noveller fra snøtigerens klør samt sci fi og fantasy noveller uten tilknytning til mine romaner.

Lenker:

http://www.amazon.co.uk/s/ref=ntt_athr_dp_sr_1?_encoding=UTF8&field-author=Anne%20Olga%20Vea&search-alias=digital-text&sort=relevancerank

https://ebok.no/forfatter/anne-olga-vea/

http://www.lulu.com/spotlight/Nuredhel

http://www.adlibris.com/no/sok?filter=author%3AAnne%20Olga%20Vea

http://www.amazon.com/Anne-Olga-Vea/e/B00J9Z2ZLY

http://www.akademika.no/node/9488391

http://www.bokklubben.no/SamboWeb/utvalg.do?term=forfatter:"Vea%2C+Anne+Olga"

 

 

 

Nyeste kommentarer

11.10 | 12:03

Takk 😊👍

09.10 | 10:49

Dette bildet er tatt et stykke unna Snøhetta, noen km øst for turisthytta der bussene nå stopper.

08.10 | 20:00

Hei hvor er dette bildet?

03.08 | 09:29

så fine fantasy bilder du er kjempeflink anne olga