Velkommen til Skogtrollets hule

Litt om skogtrollet./ a little about "the forest troll"

hei, og velkommen til skogtrollets hule og skogtrollet forlag. Her følger en liten presentasjon av det jeg driver med av ulike teknikker og ting.

Jeg skriver og regner meg som forfatter dog egenpublisert. Jeg har gitt ut en rekke bøker, antallet titler er over tjue for øyeblikket og flere er på gang.

Jeg er også billedkunstner med hoved interesse for astronomi inspirert kunst, jeg har brukt en del digitale medier men har i de siste årene gått mer over til å bruke akryl og spray maling. Dette er en aktivitet som har tatt mer og mer av min tid og jeg skal i 2021 være med på hele tre utstillinger med maleriene mine. Det er en geskjeft jeg håper skal bli mer omfattende etterhvert siden jeg har et svært unikt uttrykk og teknikken jeg bruker er svært forskjellig fra de fleste andres. Om noen gallerier blir interessert er det bare å ta kontakt, jeg er medlem på artportable og maleriene mine er til salgs.

Videre skriver jeg Fanfiction innen Tolkien sitt fandom når jeg har tid og designer og lager smykker. Dette er noe jeg har drevet med i mange år og jeg har også holdt kurs i smykkelaging for ungdom i regi av det lokale husflidslaget. Dette er da enkle teknikker velegnet for ungdom og også for voksne. Jeg kan også lære fra meg mer kompliserte teknikker som Peyote stitch, perlevev og desslike men dette blir da mere for voksne.
Jeg bruker perler stort sett av stein eller glass, for det meste kjøpt via nettet fra utlandet. Jeg har utviklet en egen stil etterhvert og er meget glad i å kombinere ulike elementer og materialer for å skape smykker som er helt unike. Jeg lager kun et eksemplar av hvert smykke og kan om ønskelig lage smykker på bestilling om noen ønsker noe av en bestemt farge eller av en bestemt stein. Jeg bruker en god del Hematitt, rosenkvarts, Krysoberyll og opal og også andre steiner alt ettersom hva jeg har på lager og har fått tak i. Jeg bruker lite sølv og slikt i og med at det er ganske dyrt men kan om ønskelig også skaffe det og lage smykker med det materialet, det vil bare ta litt mer tid.

Når det gjelder min forlagsvirksomhet er den startet i april 2015 og jeg er forlag for meg selv, det er mulig jeg kanskje vil kunne bli utvide etterhvert men det er for tidlig å si foreløpig. Jeg skriver fantasy bøker, i en litt mer voksen stil og bøkene mine er nok best egnet for moden ungdom fra en femten seksten og oppover. Kan de lese sagaen om Isfolket eller game of thrones tåler de også mine bøker.

Jeg har tre serier ute, den første og eldste er Snøtigerens klør. Dette er klassisk fantasy med i alt fjorten titler. Serie to er Dragenes by med seks titler og så har jeg en serie som foreløpig er ute med seks bøker og nr 7 er på vei. Den heter sangen om den siste drage og er det prosjektet jeg jobber med for tiden. Bok nr 7 blir antagelig den siste boka i den serien.

Jeg har også et par romaner ute på engelsk. Den første heter a Dragonslayers tale og er mer klassisk fantasy, en forhenværende dragejeger kalles tilbake til jobben men oppdager at ingenting er som før, det som før var en rimelig sikker og forutsigbar jobb er nå blitt noe ganske annet...dragene har endret seg...og det er det mer som har.

Den andre er kalt Heart of the eternal og er mer fantasy/romance. Her er det kulturkrasj, arrangerte ekteskap og gamle profetier blandet med de tradisjonelle fantasy elementene. Denne boka og den andre ligger også ute på siten Inkitt der jeg har kallenavn Nuredhel, der kan også mye av det andre jeg har skrevet sjekkes ut.

Videre har jeg ute fire novellesamlinger i en serie som heter tales of mist and.... Den er på engelsk og noen av novellene er fra Snøtigerens klør mens resten er uavhengige historier i alt fra modern fantasy via sci fi til noe erotikk og humor.

Jeg har også en novellesamling ute på norsk. Denne heter Gamle Geronimo og andre historier og er en samling av noveller fra stall miljø, litt slik penny klubben. Samlingen har også noen mere voksne noveller som er noe Roald Dahl inspirert og kanskje ikke så velegnet for de aller minste.

Bøkene mine er å få kjøpt via flere nettbutikker, det ligger linker til dem på forlagssiden min.

 Jeg har i det siste hatt litt problemer med Paypal, om noen prøver å handle i nettbutikken min men ikke får det til er det bare å sende meg en email på skogtrollet_7@hotmail.com så ordner vi det med enten vipps eller faktura og jeg fjerner smykket fra butikken manuelt og sender det.

 Jeg har også en butikk på epla: https://www.epla.no/shops/annesperleri/

Og her vil jeg legge ut en del av fotografiene mine etterhvert for salg. Jeg har også instagram; annevea, og har lagt ut maleriene mine på Artportable for salg. https://annevea.picfair.com/

 

 

 

 

Nyeste kommentarer

11.10 | 12:03

Takk 😊👍

09.10 | 10:49

Dette bildet er tatt et stykke unna Snøhetta, noen km øst for turisthytta der bussene nå stopper.

08.10 | 20:00

Hei hvor er dette bildet?

03.08 | 09:29

så fine fantasy bilder du er kjempeflink anne olga