Bilder av villdyra

Jeg har katter, to stykker. De er mine små pelskledde familiemedlemmer som gir meg masse masse glede og av og til noen diabolske bekymringer... men det hører med i hverdagen når en har dyr.
Kattene mine er to kastrerte hannkatter som ble født i semptember 05 og de er halvbrødre, dvs de har samme mor og er av samme kull men neppe med samme far. Jerry pusen som han heter til dagligdags, fullt navn Jerry Le Lewis, er en tabby viltfarget pus med et laidback gemytt, veldig glad i kos og mat i den rekkefølgen men også en djevelsk god jeger. Ikke alltid til matmors glede siden det å finne døde fugler er det verste jeg gjør! Men mus og rotter belønnes selvsagt rikelig! Blackie pusen, vår svarte lille huspanter heter egentlig Blackie Lawless( ja, jeg digger heavy) og er frekk, pågående, hyperaktiv og nådeløst grenseløst nysgjerrig. Her er det ikke noe av Jerry pusens forsiktige " kan jeg være så snill å få litt kos værsåsnill?" Her er det " Kos, nåh!!" Utrolig at de kan være så ulike men Mora deres, Missil the Missile var ganske mye som Blackie, høyt og lavt og med en utrolig grenseløs ødeleggelsesevne når hun fant det for godt. Pusene mine har gitt meg utrolig mye glede gjennom årene samt en og annen hodepine men det blir det mer om i bloggen min.


Oppdatering: I Mars 2015 gikk desverre Blackie bort pga store skader etter noe som kan ha vært en kollisjon eller et ublidt møte med en elgklov. Det var en forferdelig dag, og en jeg neppe glemmer noen gang men de gode minnene lever videre. Hvil i fred min vakre lille huspanter.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.10 | 14:03

Takk 😊👍

...
09.10 | 12:49

Dette bildet er tatt et stykke unna Snøhetta, noen km øst for turisthytta der bussene nå stopper.

...
08.10 | 22:00

Hei hvor er dette bildet?

...
03.08 | 11:29

så fine fantasy bilder du er kjempeflink anne olga

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE